• онлайн обучение
  • English speaking course
  • български за чужденци
  • английски интензивен
  • сертифицирай знанията си
  • курсове за ученици
Previous Next

Езикова школа АКЦЕНТ

Централен офис:
София, ул. Георги Бенковски 21, ет. 1
983 42 28, 0888 59 16 05

Учебна база Витошка:
София, бул. Витоша 28, ЕТАЖ 1

Записване за курсове, явяване на изпити и интервюта за работа се провеждат САМО в централния ни офис на ул. Георги Бенковски 21Вижте адресите на картатаPlease enter the text in box , you see in below image:


Отзиви на курсисти

Привет,
наред с пожеланията за чудесни празници и ведро пролетно настроение ви изказвам искрените си благодарности относно престоя ми в Малта.
Относно организацията на ESE School, думата е една - перфектна!!! Всички екскурзии, на които се записах, бяха чудесни, с добри екскурзоводи, които освен, че бяха изключително подробни в информацията, а и винаги добавяха нещо важно относно особеностите в изразяването в английския език, така че да се запомни и преживяването, и езика :-)
Трансферът от и до летището бяха изключително полезни и особено трансфера от хотела към летището на връщане беше с абсолютна точност до минутата.
Преподавателката беще с много подредена система на обучение, единственото за което мога да съжалявам, е че една седмица е много малък период, но както се казва "business , first" :-), така че ми остава надеждата да успея да си организирам бизнеса и да посетя Малта и ESE за по-дълъг период от време.
Сърдечно ви благодаря за съдействието да преживея една изключително различна, ведра, слънчева, изпълнена с нови приятелства седмица.

Поздрави и до нови срещи
Антоанета Антова

You are here Контакти