• онлайн обучение
  • безплатни преговорни часове
  • сертифицирай знанията си
  • немски език
  • курсове за ученици
  • English speaking course
  • английски интензивен
  • български за чужденци
Previous Next

Входящи тестове

Преди да запишете езиков курс, е необходимо да направите входящ тест за определяне на вашето ниво. Това ще гарантира еднакви знания на всички курсисти в групата и е предпоставка за ефективно и качествено обучение.

В езикова школа АКЦЕНТ можете да направите онлайн входящ тест за определяне на нивото. Разработените от нас интерактивни тестове са направени така, че да пестят вашето време и да са достъпни дори и за най-ангажираните.

Моля, напишете вашите имена и електронен адрес и ние ще ви изпратим резултатите веднага след попълване на теста.
Ако желаете, свържете се с нас по телефон или е-mail, за да уточним детайлите по езиковото обучение, от което имате нужда. Можете да използвате и формата за контакт, за да се свържете с нас.


Отзиви на курсисти

Здравейте,

Аз завърших курс А1.1. по немски език във Вашата школа. Сърдечно Ви благодаря за хубавия избор на преподавател, а именно Мая Янева, тъй като тя направи часовете ни много приятни и занимателни. От нея човек може да научи наистина много неща. Просто всеки идваше с голямо удоволствие и научаваше много за немския език. Курсът беше много приятен и заради групата, с която бях. С огромно нетърпение очаквам и второто ниво, а именно А1.2. по немски език. Но тъй като разговарях и с другите от групата ще имаме възможност от 1,2 ноември 2012г. да запишем второто ниво. Надявам се да се сформира група и да можем от началото на ноември да започнем отново при същата преподавателка.
Като цяло школата много ми харесва, разбира се изключително много и преподавателката, а също и времето в което бях вечерно време от 18.30-21.30ч. Искрено Ви благодаря, че направихте така приятно това прекарано време при Вас и с нетърпение очаквам вашия отговор дали би могло да се направи такава група от ноември месец.
Желая Ви приятен и спокоен ден.

С поздрави: Цветелина Димитрова

You are here Входящи тестове