Курсове по английски език за възрастни в Езикова школа Акцент

 

Искате ли да имате общ език с над един милиард и триста милиона души по света? Ако отговорът Ви е да, то тогава курсовете по английски на езикова школа Акцент са за Вас.

Освен, че английският език е официален в 47 страни, той е най-често изучаван като чужд език в света. Над един милиард човека ползват английски език за работа, обучениe или комуникация с чужденци. Английски е и най-често използваният език в образованието, техниката, модата, туризма и науката – 95% от научните статии са написани на английски език. В много международни корпорации и обществени организации е единственият официален език. От средата на 20 век е най-широко преподаваният и говорен език в света.

Защо да учите английски език при нас

Целеви курсове и индивидуални уроци по английски

Ние знаем, че за Вас ученето на английски език не е самоцел – обичайно той Ви е необходим поради някаква причина: срещате се с чужденци, ще пътувате, работата Ви го изисква или така ще намерите по-добро работно място. Затова и нашите курсове по английски са различни в зависимост от това, какво искате да получите от обучението си по английски – стандартни, за да го научите, разговорни за да можете да говорите свободно, да се явите на интервю и да се представите успешно, специализирани – за да получите висок резултат на изпит и т.н. Съобразно търсения краен резултат ние избираме различни учебници, учебни материали, методика на преподаване и преподаватели. Затова и курсовете ни по английски са различни – онлайн курсове, интензивни курсове, вечерни курсове, съботно-неделни курсове, курс по разговорен английски, английски за юристи, финансисти и счетоводители, онлайн обучения и индивидуални уроци.

В езикова школа Акцент ще намерите курс по английски според Вашето ниво – предлагаме както курсове по английски за начинаещи (А1), така и за напреднали А2, B1, B2, C1.

Курсове в малки групи

Ние знаем, че при изучаването на английски е важно всеки да получи необходимото му внимание и подкрепа, както и да има възможност за упражняване на учебния материал. Затова нашите курсове се провеждат в малки групи – от четири до десет човека в зависимост от вида на курса. По този начин преподавателите имат индивидуален подход към всеки, а Вие можете да зададете свободно всеки въпрос, който Ви вълнува и да бъдете сигурни, че ще му бъде отделено необходимото време и внимание. Хорариумът на курсовете ни е съобразен както с големината на групата, така и със заложения учебен материал в съответния учебник.

Способни преподаватели с опит

Преподавателите по английски са Вашите водачи, помощници и спътници през целия курс. Затова за нас е от изключителна важност те да имат както отлични езикови познания, така и достатъчно богат опит в преподаването и умения за работа с хора. Само когато се комбинират тези компетентности, часовете по английски стават интересни, полезни и вдъхновяващи и времето минава неусетно. За да сме сигурни, че получавате най-качественото обучение по английски език, ние:

Какви учебници по английски език ползваме

Учебниците, които ползваме за курсовете по общ английски са New English File на издателство Oxford University Press. Това е водеща система на преподаване, която се фокусира върху комбинацията от езикови умения, мотивация за учене и възможност за практикуване на езика. Предимствата й са свързани със съвременни текстове, реално приложим практически английски и ориентация към комуникативните умения.

В курсовете по бизнес английски използваме системата Business Result отново на издателство Oxford University Press. Акцентът тук е поставен върху практическата приложимост на обучението по английски, но в работен контекст, като се изучават реални бизнес ситуации, а в края на всеки урок се разглежда конкретен казус от корпоративния свят.

Колко струва един курс по английски при нас

Цената на нашите курсове по английски език е добре балансирана комбинация между брой учебни часове и продължителност във времето. Интензивните ни курсове са малко по-евтини от вечерните и съботно–неделните, тъй като са 3 пъти по-кратки. Имаме и различни видове отстъпки за ранно записване, за ученици и студенти и др. Цените на курсовете по английски не включват учебниците – при желание можете да ги закупите допълнително от нас или да ги набавите от друго място.

Къде се провежда обучението по английски език

Ние също живеем и работим в София и много добре знаем какво е да Ви се налага да прекосите София в час пик. Затова учебните ни бази се намират в центъра на града, на удобни и леснодостъпни с градски транспорт места, в близост до станция на метрото, до които идването с кола също е удобно. Началните часове на курсовете ни са съобразени с ангажираността на работещите хора. В допълнение, сме осигурили комфортна среда, подпомагаща в значителна степен учебния процес, залите ни са приветливи, уютни, практични и оборудвани с цялата необходима техника. В общите помещения има кафемашини и автомати за безплатна минерална вода.

Езикова школа Акцент се намира в центъра на София,

на ул. Георги Бенковски 21, ет. 1 и на бул. Витоша 28, ет. 1

 

Попитайте за всичко, което ви интересува

С удоволствие ще отговорим на всеки Ваш въпрос – само позвънете и ще получите изчерпателен отговор на всяко питане, свързано с курсовете по английски, учебниците, преподавателите, цените, графика, свободните места и всичко друго.

0888 59 16 0502/ 983 42 28

info@accentschool.net

Запиши се на курс

0888 59 16 05

или попълнете:

дневен курс
вечерен курс
съботно-неделен курс
индивидуално обучение
online обучение/уроци
разговорен курс
курс в чужбина
А1 Начинаещ
А2
B1
B2
C1

Ще се свържем с Вас при първа възможност за подробностите.