Новини

Интензивен курс по английски език - А2 FAST TRACK

English - A2 / Pre-Intermediate

English - A2 / Pre-IntermediateКурс по английски за тези, които бързат. Курс за знаещи, които искат спешно да научат още повече.

Курс за хора, разполагащи с един цял месец и желаещи да го оползотворят по най-добрия начин - научавайки нов език, или по-скоро, усъвършенствайки познанията си по английски.

Интензивният курс по английски ниво А2 (Pre-Intermediate) стартира на 2 април 2018 г. и се провежда в дните понеделник, вторник, четвъртък и петък, от 9.00 ч. до 13.30 ч. Курсът е с хорариум 100 учебни часа, изцяло присъствени. Към тях можете да се възползвате от допълнителни 20 учебни часа работа в онлайн платформата на Езикова школа АКЦЕНТ, както и от мобилното ни приложение за учене на думи.

Интензивният курс е най-бързият начин да научите английски език или да усъвършенствате познанията си, вземайки едно цяло ниво по Обща европейска езикова рамка само за 1 месец. Програмата е оптимизирана така, че спокойно да може да се преподаде целия учебен материал от ниво Pre-Intermediate, като същевременно да разполагате с достатъчно време за качествено и трайно усвояване на новите знания и за почивка.

График и цени за курса можете да видите от тук (course schedule).

English - A2 / Pre-IntermediateЗалагайки на сигурно, учебната система, която използваме е ENGLISH FILE на издателство Oxford University Press. Това без съмнение е една от най-добрите системи за обучение по английски език в България през последните няколко години, съчетаваща комуникативен подход, съвременни текстове, мултимедийна среда, онлайн упражнения и добри традиции.

Бърз онлайн тест за определяне на нивото ви можете да направите от тук (online placement test).

certifikateСлед приключване на курса получавате Сертификат за владеене на езика на съответното ниво по Обща европейска езикова рамка (при успешно полагане на финалния тест).

Цената на курса е 385 лв., а цената на учебния комплект - учебник, работна тетрадка и CD е 88 лв. Промоционална цена, с 30 % отстъпка е 270 лв. 

Курсът се провежда в центъра на София, в офиса ни на ул. Георги Бенковски 21. Карта от тук (see map here).

За записвания и информация:

+359 888 59 16 05 или 02 983 42 28

Изберете най-бързия начин да овладеете ниво Pre-Intermediate и да подобрите съществено своя английски език. Курсът е особено подходящ за неработещи, за студенти или за хора, командировани бързо да научат езика. Промо цената е валидна при минимум 5 записани.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.