Курсове по немски език за възрастни в
Езикова школа Акцент

 

Немският език е най-широко разпространеният език в Европа – той е майчин на над 100 млн. души и още толкова говорят немски като втори език. Немският е един от основните световни езици и втория език в науката.

Знаейки немски, пред Вас се откриват много нови възможности

Владеенето на немски език отваря вратата към един свят на страни, които процъфтяват и предлагат добри възможности за развитие в професията, бизнеса и образованието.

Защо да учите немски език при нас

Курсове и индивидуални уроци по немски

Ние знаем, че за Вас ученето на немски език не е самоцел – обичайно той Ви е необходим поради някаква причина: срещате се с чужденци, ще пътувате, работата Ви го изисква или така ще намерите по-добро работно място. Затова и нашите курсове по немски са различни ориентирани основно към приложната сфера – бързи, с комуникативна насоченост, даващи солидни знания по езика и същевременно директна възможност за използване на наученото в ежедневни ситуации, също така подходящи както за работещи, така и за учащи или за хора, желаещи да се явят на изпит или да продължат образованието си в Германия. Съобразно търсения краен резултат ние избираме различни учебници, учебни материали, методика на преподаване и преподаватели. Затова и курсовете ни по немски предоставят различни възможности за обучение – стандартни присъствени курсове, онлайн индивидуални уроци, вечерни курсове, съботно-неделни курсове и присъствени индивидуални уроци.

В езикова школа Акцент ще намерите курс по немски според Вашето ниво – предлагаме както курсове по немски за начинаещи (А1.1, А1.2), така и за напреднали А2.1, A2.2, B1, B1+, B2.1, B2.2.

Курсове в малки групи

Ние знаем, че при изучаването на немски е важно всеки да получи необходимото му внимание и подкрепа, както и да има възможност за упражняване на учебния материал. Затова нашите курсове се провеждат в малки групи – от четири до десет човека. По този начин преподавателите имат индивидуален подход към всеки, а Вие можете да зададете свободно всеки въпрос, който Ви вълнува и да бъдете сигурни, че ще му бъде отделено необходимото време и внимание. Хорариумът на курсовете ни е съобразен както с големината на групата, така и със заложения учебен материал в съответния учебник.

Способни преподаватели с опит

Преподавателите по немски са Вашите водачи и помощници през целия курс. Затова за нас е от изключителна важност те да имат както отлични езикови познания, така и достатъчно богат опит в преподаването и умения за работа с хора. Само когато се комбинират тези компетентности, часовете по немски стават интересни, полезни и вдъхновяващи и времето минава неусетно. За да сме сигурни, че получавате най-качественото обучение по немски език, ние:

Какви учебници по немски език ползваме

За курсовете на нива от А1 до В1 ползваме учебниците по немски Menschen на издателство Hueber. Това е система на преподаване, която въвлича изучаващите немски в интересни истории от живота, изгражда базови умения за устна и писмена комуникация в немскоезична среда и допълнително мотивира.

За нивата B1+, B2, C1 по немски е учебната система за напреднали Sicher също на издателство Hueber. Тя изгражда солидни познания по езика в областта на ежедневната комуникация комуникация, образованието и професионалната сфера. Особено подходяща е за бъдещи студенти, както и за хора, които ще ползват немски език в професията си.

Колко струва един курс по немски при нас

Цената на нашите курсове по немски език е добре балансирана комбинация между брой учебни часове и продължителност във времето. Постарали сме се да осигурим достатъчно на брой учебни часове, така че всеки един курсист в нашите групи да получи съответното време и внимание да постигне максимума от обучението си по немски език в Езикова школа АКЦЕНТ. Цените на курсовете ни отразяват и високите стандарти за квалификация на преподавателите и качество на обучението, които се стремим да поддържаме вече над 14 години. Стандартно цената е 245 лв. за модул от 60 учебни часа. Имаме и различни видове отстъпки за ранно записване, за ученици и студенти и др. Цените на курсовете по немски не включват учебниците – при желание можете да ги закупите допълнително от нас или да ги набавите от друго място.

Къде се провежда обучението по немски език

Ние също живеем и работим в София и много добре знаем какво е да Ви се налага да прекосите София в час пик. Затова учебните ни бази се намират в центъра на града, на удобни и леснодостъпни с градски транспорт места, в близост до станция на метрото, до които идването с кола също е удобно. Началните часове на курсовете ни са съобразени с ангажираността на работещите хора. В допълнение, сме осигурили комфортна среда, подпомагаща в значителна степен учебния процес, залите ни са приветливи, уютни, практични, климатизирани и оборудвани с цялата необходима техника. В общите помещения има кафемашини и автомати за безплатна минерална вода.

Езикова школа Акцент се намира в центъра на София,

на ул. Георги Бенковски 21, ет. 1 и на бул. Витоша 28, ет. 1

 

Попитайте за всичко, което ви интересува

С удоволствие ще отговорим на всеки Ваш въпрос – само позвънете и ще получите изчерпателен отговор на всяко питане, свързано с курсовете по немски, учебниците, преподавателите, цените, графика, свободните места и всичко друго.

0888 59 16 0502/ 983 42 28

info@accentschool.net

Запиши се на курс

0888 59 16 05

или попълнете:

дневен курс
вечерен курс
съботно-неделен курс
индивидуално обучение
online обучение/уроци
курс в чужбина
А1.1 Начинаещ
А1.2
А2.1
A2.2
B1
B1+
B2.1
B2.2

Ще се свържем с Вас при първа възможност за подробностите.