Езикови обучения в чужбина

Езиков курс в чужбина или летен езиков лагер в съответната страна за вашето дете? Това е изключително ефикасен начин да “отвържете” езика, да се отпуснете и да заговорите на него и да подобрите уменията си в някой забележителен град като Лондон, Париж, Берлин, Мюнхен, Виена, Мадрид, Барселона, Рим или Флоренция.
Независимо кой език желаете да учите – английски, немски, френски, испански, италиански, ние имаме надеждни партньори във всяка една страна и предлагаме високо качество на обучение, настаняване и обслужване.
За възрастните предлагаме езикови курсове и богата културна програма, а за учениците има незабравими летни езикови лагери в Малта, Оксфорд, Кеймбридж, Берлин, Мюнхен, Виена, Аликанте, Париж и Орбетело.
За максимален ефект препоръчваме 3 или повече седмици престой в оригинална, чуждоезична среда.

Английски в Англия

Английски в Англия
Лятото е сезонът на забавленията, екскурзиите, почивките и удоволствията. Съчетайте полезното с приятното и подобрете своя английски с незабравим езиков курс в Англия – Лондон, Оксфорд, Кеймбридж или Манчестър. Езикова школа АКЦЕНТ ще ви предложи перфектната комбинация от високо качество, разумни цени и изпитани партньори. 
Цени от: 395 GBP на седмица

Английски в Малта

Английски в Малта
Лятната столица на обучението по английски език – Малта - ви очаква с реномирани училища, изпитана методика, разнообразно настаняване и много слънце, море и забавления. Използвайте лятото и подобрете своя английски в най-добрите езикови училища в Малта-островът на рицарите, морето и английския език. Високо качество на добра цена в слънчева Малта.
Цени от: 370 евро на седмица

Немски в Германия

Немски в Германия
Научете немски в Берлин, Мюнхен, Франкфурт или Хамбург. Езикова школа АКЦЕНТ работи с най-добрите немски училища, за да ви предостави високо качество, перфектни условия за обучение, настаняване, културна програма и забавления. Използвайте лятото и научете немски език или го усъвършенствайте максимално. Гарантирано високо качество.
Цени от: 355 евро на седмица

Френски - Франция

Френски - Франция
Страната на любовта, готвенето, Марсилезата и изкуството ви очаква. Езиков курс по френски в Париж или Монпелие, лято на брега на морето или във френската столица, впечатления, емоции, забавления и учене на френски език са нашето предложение за почитателите на тази невероятна страна. АКЦЕНТ ще бъде вашият партньор при избора на най-подходящото френско езиково училище.
Цени от: 460 евро на седмица

Италиански в Италия

Италиански в Италия
Независимо дали харесвате пица или спагети, дали предпочитате Рим или Флоренция, ние ще ви помогнем да изберете подходящия езиков курс в Италия, да се запознаете с културата и историята на града, да създадете много нови приятелства и да се върнете с по-добър италиански и по-добро настроение. Рим, Флоренция, Орбетело: Италия, италианският език и култура ви очакват в една незабравима езикова ваканция.
Цени от: 360 евро на седмица

Испански в Испания

Испански в Испания
Ние ще ви помогнем да изберете между най-добрите възможности за учене на езика в Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте и други живописни испански градчета. Нашите партньори в Испания за професионалисти, отдадени на каузата за популяризиране на испанския език и дават всичко от себе си, за да направят вашата езикова ваканция в Испания полезна, приятна и незабравима. Вашата Испания!
Цени от: 270 евро на седмица

Немски в Австрия

Немски в Австрия
Виена, Пратерът и всички забележителности на австрийската столица ви очакват в перфектна комбинация от курс по немски език, екскурзии, забавления и незабравими летни спомени. Немският се учи по-лесно в съчетание с интересни места, богата история, културно наследство и професионализъм в преподаването. Езикова школа АКЦЕНТ е представител за България на едно от най-добрите австрийски езикови училища.
Цени от: 400 евро на седмица

Летни езикови лагери

Летни езикови лагери
Време е за заслужената почивка на децата ви, съчетана с незабравима лятна езикова ваканция в чужбина. Независимо дали вашето дете учи английски, немски, френски, италиански или испански език – ние имаме готово решение! Работим с реномирани езикови училища в Англия, Франция, Германия, Австрия, Испания, Италия и Малта, предлагащи летни езикови лагери с качествено обучение, настаняване, хранене, спорт и забавления за ученици от 12 до 17 години.
Цени от: 545 евро на седмица

Лондон за абитуриенти

Лондон за абитуриенти
Една седмица в Лондон - заслужена почивка за абитуриенти. Магията на големия град, красотата на една велика страна, забавленията, магазинте, музеите и културата на Англия! Всичко тва можете да вместите в една прекрасна седмица, съчетаваща всичко най-добро за един млад човек и добавяща кратък курс по англиски в столицата на Англия. Всеки абитуриент заслужава да посети Лондон - особено в този момент. Прекрасен подарък!!!
Цени от: 415 паунда на седмица

Испания за абитуриенти

Испания за абитуриенти
Новото ни предложение за всички абитуриенти, обичащи испанската култура, испанската музика, испанската храна и ... испанския език - една седмица в  Аликанте - Испания. Една седмица забавления, море, слънце, лодки, замъци, паеля, фламенко и ... испански език. Направете си незабравим подарък за завършването на училището и идете в Испания. Лятото, което ще запомните завинаги!!! Аликанте, Мадрид, Барселона и Валенсия  ви очакват..... побързайте!!!  Вашата Испания!
Цени от: 210 евро на седмица

Малта за абитуриенти

Малта за абитуриенти
Малта - перлата на слънцето, морето и забавленията ви очаква. Съчетайте по невероятен начин отпразнуването на завършването на училището с незабравима езикова ваканция на този прекрасен остров. Една седмица лято, море, екскурзии, забвления и английски в Малта - какъв по-прекрасен подарък за абитуриент или абитуриентка ... или пък за цяла компания ?! Лодки, море, средиземноморски нощи и прочут младежки курорт! Подаръкът, който ще запомните!!!!
Цени от: 320 евро на седмица

Париж за абитуриенти

Париж за абитуриенти
Вече сте абитуриенти и е време за заслужена почивка, прекрасно лято и традиционното европейско опознаване на света. Ние Ви  предлагаме незабравима седмица в Париж, съчетаваща по прекрасен начин курс по френски език с култура, история, забавленията на огромния град и красотата на френската столица. Това е невероятен подарък за порастнали млади хора, обичащи живота, изкуството, пътешествията и ... френския език. И още Ница, Антиб, Монпелие ... и други прекрасни места във Франция!
Цени от: 545 евро на седмица

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.