Английски в училище ESE – Малта

За училището

European School of English  е модерно и отлично оборудвано в съответствие с най-високите стандарти. Учебните зали са светли, просторни и климатизирани, Wi-Fi достъп е осигурен безплатно за всички курсисти в училището. Сградата на ESE се намира в централната част на Сейнт Джулиънс, само на няколко минути от увеселителните райони на Малта и на кратко пътуване с автобус от търговския център – Слима.

ese7

Разположените на 6 етажа учебни помещения, офиси, общи части и различни зали осигуряват приятна атмосфера и усещане за академична среда и дух. Интерактивните бели дъски в класните стаи са стандарт в обучението.

 Видове курсове

European School of English в Малта e създадено през 1996 г. и предлага изключително високо ниво на обучение по английски език и богата палитра от курсове. Стандартни, интензивни и комбинирани курсове и индивидуални уроци.

ese6

 • Общ английски;
 • Бизнес английски;
 • Подготовка за сертификатни изпити за обучаеми от всички възрастови групи;
 • Целогодишни курсове;
 • Летни ученически лагери;
 • Курсове за подготовка на преподаватели;

Видове настаняване

Възможностите за настаняване, организирани от училището са изключително разнообразни и са в състояние да задоволят всеки вкус и всички изисквания.

 • Настаняване към училището
 • Общежитие до училището
 • Общи апартаменти с други студенти
 • Настаняване в семейство  
 • Настаняване в хотели 3, 4, 5 *

За децата се предлага настаняване в хотелски комплекс 4*, на база пълен пансион, климатизирани стаи до 4 деца, тенис корт, басейн.

Цени

Цените за обучение и настаняване, предлагани от училището варират в зависимост от типа курс, вида настаняване, избора на единична или двойна стая и категорията на хотелите. Всички те обаче отразяват високите стандарти и включват допълнителни удобства и дейности като посрещане и изпращане на летището, вечер за добре дошли, пакет екскурзии из острова, културна и развлекателна програма.

ese9

1 седмица стандартен курс по английски 20 уч.ч. седмично, настаняване в самостоятелна стая в семейство или в апартамент с други курсисти, учебници, входящ тест, двупосочен трансфер от и до летището, сертификат в края на курса, половиндневна екскурзия до Валета, регистрационна такса

- 545 евро за седмица за възрастен в слаб сезон (645 евро през летните месеци)

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.