Актуални промоции

Предложение за ученически езиков лагер в Малта 2019 г.
/Малта – Сейнт Джулиънс/

European School of English, МалтаI. За училището
European School of English e създадено през 1996 г. и предлага изключително високо ниво на обучение по английски език и богата гама от курсове – общ английски, бизнес английски, подготовка за сертификатни изпити за обучаеми от всички възрастови групи и от цял свят. 
European School of English  е модерно и отлично оборудвано в съответствие с най-високите стандарти и изисквания. Учебните зали са светли, просторни и напълно климатизирани, което превръща ESE в идеалната среда за обучение. 
Wi-Fi достъп е осигурен безплатно за всички курсисти в цялата сграда на училището.

Сградата на European School of English се намира в централната част на Сейнт Джулиънс, само на няколко минути от увеселителните райони на Малта и на кратко пътуване с автобус от търговския център – Слима. Самостоятелната и специално построена за нуждите на European School of English сграда е изключително удобна и като местоположение, и като функционалност. Разположените на 6 етажа учебни помещения, офиси, общи части и различни зали осигуряват приятна атмосфера и усещане за академична среда и дух.
Допълнително доказателство за качеството на предлаганото от ESE езиково обучение е дългият списък с акредитации, доказващ ангажираността на мениджмънта на училището с качеството и стандартите:

ПРОМО ЦЕНА /-20 %/за всички изпити за сертификат за владеене на английски и немски език, направени в периода 01 - 31 октомври 2018 г.

изпит за сертификат - 50% отстъпкаВие сте учили английски или немски език дълги години и сега ви е необходим документ, с който да удостоверите знанията си? Независимо дали кандидатствате за работа, за обучение, или просто искате да имате официално доказателство за придобитите от вас умения, ние в Езикова школа АКЦЕНТ имаме перфектното решение! Нашите сертификати за владеене на английски или немски език са съобразени с Обща Европейска Езикова Рамка и показват нивото ви на владеене от А1 до С1. Можете да направите изпита за сертификат в удобно за вас време, между понеделник и събота.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.