График на езиковите курсове

Всички наши курсове следват стриктно определен график, в рамките на който можете да изучите материала от съответното ниво. Таблицата с графика на курсовете съдържа още дни на провеждане, часове, офис, начална дата, цена и връзка към формуляр за записване. Постарали сме се да предвидим варианти, които да бъдат удобни както за работещи, така и за хора, разполагащи със свободно време през деня. Моля изберете подходящия за вас вариант, от графика за съответния език.
Езиковите курсове по английски език обикновено са в три форми – дневни интензивни, вечерни и съботно-неделни.
Курсовете по немски език стандартно са вечерни или съботно-неделни.
Курсовете по български език за чужденци са денвни, вечерни или съботно-неделни.
Курсовете за деца и ученици имат сутрешен, следобеден, съботен и неделен вариант. Опитали сме се да предоставим възможност за всяко дете, независимо от смяната в училище и необходимото време за пътуване до офисите ни.
Графиците за фирмените обучения по английски език, немски език и български език за чужденци следват изискванията на клиентите ни.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.