Корпоративни езикови обучения

Корпоративните езикови обучения са наша специалност. Работим с някои от най-големите компании в България, преподаваме както в наши офиси, така и в офиси на клиентите ни. Ако търсите ефективен вариант за обучение на служителите на фирмата, в която работите – ние ще ви предложим професионализъм, качество и ефективност.
 
Езикова школа АКЦЕНТ предлага корпоративно обучение по английски, немски, френски, италиански, испански език и български за чужденци съобразно работното време и специфичните изисквания на всяка компания. Обучението може да бъде групово (4-10 обучаеми), полуиндивидуално (2-3 обучаеми) и индивидуално (1 обучаем). Възможно е и включване на служители в наши редовни курсове на преференциални цени.
 
Пакетът от услуги при корпоративно обучение включва:
 
  • езиков одит на нуждите на клиента – определяне на най-подходящата и ефективна учебна система, хорариум и график на занятията;
  • входящ тест за определяне нивото на служителите;
  • провеждане на демонстрационен час;
  • текущи контролни тестове по време на курса;
  • финален тест и издаване на сертификат;
  • ежемесечни отчети за учебните часове, присъствието на курсистите и резултатите от междинните тестове;
  • възможност за провеждане на специализирани модули в сферата на работа
 
Свържете се а с нас за изготвяне на оферта, за проверка нивото на служителите ви или за подробности за учебните системи, хорариума и всякакви други детайли на чуждоезиковото обучение.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.