Полезно

1. Кои са важните неща
Решението къде да запишем детето си на курс по английски език е определено от по-сложните. Поради ред причини. Но може би трябва да започнем с целта, а тя може да бъде както овладяването на езика, така и създаването на положително отношение и желание за учене на английски език а и съвсем тривиална – туширане на ефекта от неадекватното преподаване в училище. Всъщност последната си е доста сериозна цел и много често основна напоследък.
kids1

В тази част на статията ще разгледаме Решаването на транспортния проблем, Кога из а колко време да отидете и Дали да си организирате всичко сами или пък да използвате услугите на специализирана агенция.

Ако желате да прочетете за Избора на езиково училище и Избора на курс, моля вижте част 1 на статията от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno/233-kak-da-izberem-ezikov-kurs-za-vazrastni-v-angliya

А за Избора на локация/къде да бъде езиковото училище/, Избора на вариант за настаняване и Решаването на проблема с храненето от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno/234-kak-da-izberem-kurs-po-angliiski-za-vazrastni-v-angliya-chast-2 travel1

В тази част на статията ще разгледаме Избора на локация/къде да бъде езиковото училище/, Избора на вариант за настаняване и Решаването на проблема с храненето.

Ако желате да прочетете за т. 2 Избора на езиково училище и т.3. Избора на курс, моля вижте част 1 на статията от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno
london14

4. Къде да бъде курсът/училището

Това е доста важен въпрос, тъй както има отношение към няколко допълнителни елемента – например влияе върху цената, върху транспорта, върху качеството на преподаването и дори и върху това как ще реагират познатите ви, когато разберат че сте били на курс в Англия.
Всъщност курсът може и да не е в Англия. Но ако изберете добрата стара Англия, хубаво е да се ориентирате към Лондон или към район около Лондон или пък някъде в Южна Англия. Причините са следните – на първо място акцентът. Северна Анлия има доста силен акцент, който определено е труден и дори неразбираем за хора с начално или средно ниво на езика. За това изберете Лондон, или южна Англия или пък области като Оксфорд и Кеймбридж. Така ще си гарантирате сравнително правилно произношение и по-малко проблеми.

Част 1

1. Езикови ваканции и курсове в чужбина

През последните десетина години все по-популярни стават езиковите обучения в чужбина. Много хора решават да отделят няколко седмици, които да инвестират в ученето на английски, немски, френски или испански в съответната страна. Това е напълно разбираемо и оправдава целта – тъй като много по-лесно се учи тогава, когато не си ангажиран с работа и задължения вкъщи, когато не трябва да избираш между инвестицията в твоето бъдеще и забавление с приятелите и когато всички около теб говорят английски. Ефектът е невероятен. Learn English in London
Разбира се, една от най-търсените дестинации е Англия. Нищо изненадващо, предвид популярността на английския език и широката му употреба в бизнеса, науката, образованието, а и в други сфери на живота. Англия е страната, която в най-голяма степен се възползва от това търсене, но в групата на медалистите взлизат също САЩ, Малта, Ирландия и Шотландия. С някои уговорки разбира се. При избора на езиков курс в чужбина има няколко съществени момента, на които трябва да обърнете внимни и те са: Избор на езиково училище, Избор на курса, Избор на локация, Избор на вариант за настаняване, Решаване на проблема с храненето, Решаване на транспортния проблем, Кога и за колко време да отидете, Дали да си организирате всичко сами или да използвате услугите на специализирана фирма. 

В първата част на статията ще разгледаме Избора на езиково училище и Избора на курс, а останалите елементи ще бъдат обект на част 2 и част 3.

курс по немски във ВиенаПредимстава на изучаването на немски език във Виена

Обмисляте да се запишете на курс по немски език в Германия и може би вече търсите добро езиково училище в Берлин или Мюнхен? Изучаването на немски език става все по-популярно и разпространено в световен мащаб, но Германия не е единствената дестинация за това! Един от най-подходящите градове за учене на немски език е австрийската столица Виена. Ако имате нужда от повече информация за товакак да организирате своят курс по немски във Виена, то продължете да четете.

Виена

Градът, често наричан културната столица на Европа, е метрополис с уникален чар и жизненост. Виена е разположена на бреговете на река Дунав и има около 2 млн.жители. Градът е една от най-популярните градски туристически дестинации в Австрия, с посетители от цял свят.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.