Полезно

Летни езикови лагери за ученици в училище DID –2019г.

Немски език в Мюнхен

Училище DID Deutsche Institut е основано през 1970г., като през всички тези години фокусът на училището е да преподава немски език на чужденци. Философията на училище DID, която се крие и в неговото име (Deutsch in Deutschland), е че единственият и най-лесен начин да се научи немски, е това да се случи в Германия. Обучението по немски език в училище DID е равностойно и на опознаване на немската култура и начин на живот.

berlin

Обучение в European School of English, Малта

За училището

European School of English /ЕSE/ e създадено през 1996 г. и предлага изключително високо ниво на обучение по английски език и богата гама от курсове – общ английски, бизнес английски, подготовка за сертификатни изпити за обучаеми от всички възрастови групи и от цял свят. английски в Малта

1. Кои са важните неща
Решението къде да запишем детето си на курс по английски език е определено от по-сложните. Поради ред причини. Но може би трябва да започнем с целта, а тя може да бъде както овладяването на езика, така и създаването на положително отношение и желание за учене на английски език а и съвсем тривиална – туширане на ефекта от неадекватното преподаване в училище. Всъщност последната си е доста сериозна цел и много често основна напоследък.
kids1

В тази част на статията ще разгледаме Решаването на транспортния проблем, Кога из а колко време да отидете и Дали да си организирате всичко сами или пък да използвате услугите на специализирана агенция.

Ако желате да прочетете за Избора на езиково училище и Избора на курс, моля вижте част 1 на статията от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno/233-kak-da-izberem-ezikov-kurs-za-vazrastni-v-angliya

А за Избора на локация/къде да бъде езиковото училище/, Избора на вариант за настаняване и Решаването на проблема с храненето от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno/234-kak-da-izberem-kurs-po-angliiski-za-vazrastni-v-angliya-chast-2 travel1

В тази част на статията ще разгледаме Избора на локация/къде да бъде езиковото училище/, Избора на вариант за настаняване и Решаването на проблема с храненето.

Ако желате да прочетете за т. 2 Избора на езиково училище и т.3. Избора на курс, моля вижте част 1 на статията от тук:
https://www.accentschool.net/blog/polezno
london14

4. Къде да бъде курсът/училището

Това е доста важен въпрос, тъй както има отношение към няколко допълнителни елемента – например влияе върху цената, върху транспорта, върху качеството на преподаването и дори и върху това как ще реагират познатите ви, когато разберат че сте били на курс в Англия.
Всъщност курсът може и да не е в Англия. Но ако изберете добрата стара Англия, хубаво е да се ориентирате към Лондон или към район около Лондон или пък някъде в Южна Англия. Причините са следните – на първо място акцентът. Северна Анлия има доста силен акцент, който определено е труден и дори неразбираем за хора с начално или средно ниво на езика. За това изберете Лондон, или южна Англия или пък области като Оксфорд и Кеймбридж. Така ще си гарантирате сравнително правилно произношение и по-малко проблеми.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.