Полезно

фирмено обучение по английски езикФирмата ви развива дейността си през 21-ви век? Имате международни партньори или предоставяте услуги на чужденци в България ? В такъв случай със сигурност знаете, че владеенето на английски език е много важно в съвременния бизнес свят и искате да повишите квалификацията на вашите служители. Но знаете ли и как да изберете подходяща школа, която да ви предостави необходимото обучение? Ето кои са най-важните неща, за които трябва да се информирате, да прецените и да търсите при вземането на това важно решение.

Квалификация на преподавателите

Изберете школа с дълга история и много препоръки. Такива школи работят само с квалифицирани преподаватели. Важно е не само образованието на съответния преподавател, но също така неговият опит, подход и отношение към хората, които обучава. Най-добре е школата да ви предложи безплатен пробен час. Той ще даде възможност на вас и на вашите служители да се запознаете с преподавателя и неговия стил на работа, както и да видите как точно протича едно занятие.
Ако имате нужда от специализиран английски (бизнес, юридически, технически и т.н.), проучете дали школата има опит в преподаването на такъв.

Езикови курсове в Берлин

Училище GLS Berlin e създадено е през 1983 г. Акредитирано е от сената на Берлин, както и от шведското министерство на образованието. GLS е единственото училище в Германия със собствена база за настаняване през цялата година: кампус с 5 сгради, 9 декара градина, 40 класни стаи, 2 къщи за гости с 50 апартамент-студиа, кафетериа /8-16 ч./ и ресторант /11-24 ч./, кафе-градина, зала с тв екран, книжарница, безплатен безжичен интернет.
a2 17 res

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.