Новини

     Здравейте приятели, партньори, клиенти и колеги. Тази статия е различна, защото с нея ще се опитаме да помогнем на едно българско училище. Да помогнем то да си създаде библиотеката отново. Затова за нас е удоволствие да организираме тази кампания.

     Чудесно е, че в България се чете все повече, че много млади хора, ученици и деца дори се обръщат към книгите и че намират в тях удоволствие, забавление, интересна информация и ценни съвети.

127 училище, София

Защо децата трябва да учат чужд език?Ученето на чужд език от децата е предизвикателство както за тях, така и за родителите, които трябва да вземат няколко важни решения ...

Пред всички родители стои въпросът на каква възраст е най-подходящо детето им да започне да учи чужд език. Изучаването на английски, немски, френски или испански език още от ранна възраст отваря много врати пред вашите деца – те могат да се наслаждават на ползите от владеенето на друг език повече време и през целия си съзнателен живот. Знаейки друг език, децата опознават по-лесно чужди култури, имат по-добри възможности за образование и кариерно развитие, оценяват по-високо пътешествията в чужбина и могат да разберат по-добре как хората от други държави виждат света.

Научни изследвания доказват, че хората, които владеят два езика, имат по-добро умение за концентрация и извършване на повече от една дейност едновременно. Качество, което е високо ценено в днешния забързан начин на живот. Предполага се, че усилията, които полагаме, когато говорим на чужд език, карат мозъка ни да работи по-усилено, тъй като изисква увеличена доза концентрация и внимание.

pic1a

Studio Cambridge е езиково училище, създадено през 1954 г., и е едно от най-старите училища в Кеймбридж. Предлага богата гама курсове по английски език – целогодишни курсове за възрастни, 7 летни лагера за ученици и 1 целогодишен лагер за тийнейджъри.

Нека си поговорим за Pascua: Пълно ръководство за езикова ваканция в Испания по време на Великден

великден испания 5

Повече от 70% от испанците се определят като католици, което прави Pascua (Великден) най-широко празнувания празник в страната.

English - A2 / Pre-Intermediate

English - A2 / Pre-IntermediateКурс по английски за тези, които бързат. Курс за знаещи, които искат спешно да научат още повече.

Курс за хора, разполагащи с един цял месец и желаещи да го оползотворят по най-добрия начин - научавайки нов език, или по-скоро, усъвършенствайки познанията си по английски.

Интензивният курс по английски ниво А2 (Pre-Intermediate) стартира на 2 април 2018 г. и се провежда в дните понеделник, вторник, четвъртък и петък, от 9.00 ч. до 13.30 ч. Курсът е с хорариум 100 учебни часа, изцяло присъствени. Към тях можете да се възползвате от допълнителни 20 учебни часа работа в онлайн платформата на Езикова школа АКЦЕНТ, както и от мобилното ни приложение за учене на думи.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.