Езикова школа АКЦЕНТ предлага широк набор от услуги в сферата ан езиковите обучения и повишаването на квалификацията на персонала. Всички наши курсове и уроци са с гарантирано високо качество, отлична квалификация и професионализъм на преподавателите ни. Работим както с курсове за възрастни, така и с курсове за деца и корпоративни обучения по посочените езици. Портфолиото ни включва:

Езикови курсове за възрастни
Организираме езикови курсове по английски, немски, френнки, испански и български език. Можете да изберете между дневен интензивен вариант, вечерен вариант и съботно неделен вариант.

Корпоративни езикови обучения
Фирмените ни обучения се провеждат кактно в наш офис, така и на място – офис на клиента. За корпоративните езикови обучения осигуряваме преподаватели от най-висок клас, най-добрите учебни системи и гъвкава схема при планиране и провеждане на обученията. Фирмените курсове предоставят възможност за повишаване нивото на персонала, по-висока резултатност при работата и са отлично решение за мотивиране и развиване на Вашие служители.

Езикови курсове за деца
Езиковите курсове за деца са един от основните приоритети на Езикова школа АКЦЕНТ. Провеждаме ги в нашите офис в центъра на София, близо до станции на метрото за максимално удобство както за децата, така и за родителите. Графикът на курсовете ни е съобразен със смените в училищата, а предлагем и съботно – неделни варианти.Целта на курсовете ни за деца и ученици е успешно и трайно усвояване на езика, надхвърляне на заложеното в учебните планове на училищата и постигане на високи резултати, при максимално комфортна и приятелска среда. Запазването на доброто настроение, интереса и желанието на децата са особено важни за нас.

Индивидуални уроци
Предлагаме и разнообразни възможности за индивидуални обучения – при тях можете да изберете различен брой часове, седмичен график, натовареност а дори и конкретна учебна система. Индивидуалните уроци по англиски, немски, френски и български език са отличен вариант за бърз напредък в езика, решаване на конкретна задача (например подготовка за изпит) или преговор на вече учен материал.

Езикови обучения в чужбина
Предлагаме курсове по английски, немски, френски, италиански и испански език в Англия, Германия, Франция, Австрия, Испания, Италия, Малта и САЩ. Можете да изберете подходяща страна, период на пребиваването си ( бр. седмици) както и хорариум на курса – 20 или 30 учебни часа на седмица. Езиковите обучения в чужбина са отличен начин да съчетаете обучението си по съответния език с приятно и интересно прекарване на времето.

Български за чужденци

Преводи

Онлайн уроци

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.