Обучение в езикова школа АКЦЕНТ

Ние държим на качеството. Ние държим на доброто име и отличното отношение към клиента. Ние постигаме резултати! Ето как:

 • Екип от професионалисти – преподаватели филолози;
 • Високоефективна методика – съчетание между традиция и новаторство;
 • Постоянен контрол на качеството – гаранция за успех;
 • Пълна гама от курсове и нива – удобство за всички;
 • Малки групи – време за всички;
 • Над 80 % от курсистите ни презаписват следващо ниво при нас;
 • Безплатни демонстрационни часове;
 • Издаване на сертификат по Общa Европейска езикова рамка
 • Съдействие за продължаване на обучението ви в чужбина;
 • Офиси в идеалния център – удобен транспорт.


Езикова школа АКЦЕНТ предлага на клиентите си максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение. В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция и Испания. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене. 

Методика и качество на обучението 
Дългогодишната ни практика показва, че най-ефикасните учебни системи са тези, които в еднаква степен акцентират както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности. По този начин се усвояват трайни говорни навици и се получава солидна основа от знания, над която се надграждат нови, по-специализирани умения. 
Благодарение на разработената в езикова школа АКЦЕНТ методика курсистите се научават да общуват свободно и с лекота на новия език. Първоначално в най-често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдат максимално ефективни, когато се наложи да използват езика, а впоследствие развиват умения за общуване във все по-широк кръг ситуации. 

Постоянен контрол на качеството на обучението 
За гарантиране на постоянно висококачествено обучение във всеки курс се извършва редовен контрол на преподаването и постигнатите резултати. Системата на контрол на качеството включва 4 независими компонента: 

 • отчети на преподавателите;
 • периодични посещения на методолозите на школата;
 • многократна възможност за обратна връзка чрез провеждани анкети;
 • междинни контролни тестове. 

Екип от професионалисти 
Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Избрани са след провеждане на конкурс, изискващ от тях да докажат своите езикови познания, практически педагогически умения, както и умението да работят с хора. Часовете им са интересни с използване на множество допълнителни материали и аудио и видео средства. Благодарение на ентусиазма ни, съчетан с най-ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели. 

Малки групи и време и за всички 
Всеки един от курсистите на езикова школа АКЦЕНТ е специален - с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи от 4 до 9 курсисти и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от вас. Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Този подход ни позволява да постигаме винаги високо качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите от постиганите резултати. 

Комфортна обстановка 
Обстановката в езикова школа АКЦЕНТ е комфортна, съобразена с нуждите на преподавателите и курсистите. Централният офис на школата се намира на ул. Георги Бенковски 21, ет. 1, в близост до кръстовището на булевард Дондуков и ул. Г. С. Раковски. Мястото е удобно, разположено в центъра на София. Еднакво леснодостъпно е както с градски транспорт, /метро, трамваи 20 и 22, метро, тролей 9, трамваи 1,7/, така и с кола – зелена зона в делнични дни/ Залите са снабдени с аудио и видео техника, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията.
Втората ни учебна база се намира на бул. Витоша 28 – в близост до ул. Солунска.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.