Актуални промоции

Изпит за СЕРТИФИКАТ - ПРОМО цена

ПРОМО ЦЕНА /-20 %/за всички изпити за сертификат за владеене на английски и немски език, направени в периода 01 - 31 октомври 2018 г.

изпит за сертификат - 50% отстъпкаВие сте учили английски или немски език дълги години и сега ви е необходим документ, с който да удостоверите знанията си? Независимо дали кандидатствате за работа, за обучение, или просто искате да имате официално доказателство за придобитите от вас умения, ние в Езикова школа АКЦЕНТ имаме перфектното решение! Нашите сертификати за владеене на английски или немски език са съобразени с Обща Европейска Езикова Рамка и показват нивото ви на владеене от А1 до С1. Можете да направите изпита за сертификат в удобно за вас време, между понеделник и събота.

Изпитът включва следните компоненти:

  • четене с разбиране
  • граматична част;
  • лексикална част;
  • слушане с разбиране;
  • говорене;

При успешно вземане на изпита, с резултат над 70 %, вие ще получите Сертификат за владеене на английски или немски език, издаден едновременно на български и на английски/немски език. В сертификата ние ще посочим нивото ви съобразно Обща европейска езикова рамка, учебната система, на която е базиран изпитът, и резултата ви в проценти.

Нашите изпити за Сертификат са създадени от специалисти на Езикова школа АКЦЕНТ, филолози с дългогодишен опит както в преподаването, така и в провеждането на изпити. Базирани са на една от най-добрите учебни системи - ENGLISH FILE на издателство Oxford University Press и са гаранция за вашите знания. Изпитите ни по немски език са на основата на учебните системи Menschen  и Sicher на издателство HUEBER.

English File

Редовната ни цена за изпит за Сертификат е 150 лв., а промоционалната, сега е само 120 лв.! Важи за всички записвания през месец октомври 2018 г.

Можете да заявите дата за провеждане на изпит за сертификат на телефони:

+359 888 59 16 05 или 02 983 42 28

Сертификатите ни изглеждат по следния начин:

сертификат за владеене на език

Предварително можете да попълните онлайн тест за определяне на ниво, на база на който ние ще ви посочим подходящия за вас изпит и ще ви ориентираме над кои елементи от езика трябва да поработите, за да повишите крайния си резултат.

Нашия бърз онлайн тест можете да попълните тук (online placement test).

Централният офис на Езикова школа АКЦЕНТ можете да намерите тук (карта).

Повече за изпита ни за Сертификат можете да прочетете от тук (read more).

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.