Актуални промоции

Обучение в European School of English, Малта

Предложение за ученически езиков лагер в Малта 2019 г.
/Малта – Сейнт Джулиънс/

European School of English, МалтаI. За училището
European School of English e създадено през 1996 г. и предлага изключително високо ниво на обучение по английски език и богата гама от курсове – общ английски, бизнес английски, подготовка за сертификатни изпити за обучаеми от всички възрастови групи и от цял свят. 
European School of English  е модерно и отлично оборудвано в съответствие с най-високите стандарти и изисквания. Учебните зали са светли, просторни и напълно климатизирани, което превръща ESE в идеалната среда за обучение. 
Wi-Fi достъп е осигурен безплатно за всички курсисти в цялата сграда на училището.

Сградата на European School of English се намира в централната част на Сейнт Джулиънс, само на няколко минути от увеселителните райони на Малта и на кратко пътуване с автобус от търговския център – Слима. Самостоятелната и специално построена за нуждите на European School of English сграда е изключително удобна и като местоположение, и като функционалност. Разположените на 6 етажа учебни помещения, офиси, общи части и различни зали осигуряват приятна атмосфера и усещане за академична среда и дух.
Допълнително доказателство за качеството на предлаганото от ESE езиково обучение е дългият списък с акредитации, доказващ ангажираността на мениджмънта на училището с качеството и стандартите:

- Акредитиран член на EAQUALS и единственото независимо училище в Малта, което притежава този сертификат
- Акредитиран член на IALC (Международната асоциация на езиковите училища)
- Лицензирано от Министерство на образованието в Малта
- Член на FELTOM  - Федерация на английските езикови училища в Малта
- Акредитирано от Малтийската агенция по стандартизиране (MSA)
- Акредитирано от националната комисия за подкрепа на равноправието (National Commission for the Promotion of Equality)
- Акредитиран партньор на Trinity College London, сертифициран център за сертификати GESE и ISE
- Оторизиран изпитен център на TOEIC
- Член на WYSECALTO and IATA
Можете да разгледате сайта на училището от тук: http://ese-edu.com/

Преподавателският екип се състои от англоговорящи професионалисти, квалифицирани и преминаващи последователна програма за повишаване на квалификацията. 
Персоналът на департамента за свободно време и забавления е съставен от професионално подготвени и приятелски настроени служители, които ще ви осигурят качествено обслужване и 100 % подкрепа по време на вашия престой. 

II. Обучение в European School of English

Програма за тийнейджъри – Teen Club (14 – 17 год.)

Програмата Teen Club на училище European School of EnglishПрограмата Teen Club на училище European School of English е подходяща за тинейджъри, като съчетава по оптимален начин обучението по английски език, организирането на спортни и културни занимания и настаняване в сигурна среда на собствен затворен хотелски комплекс близо до брега на морето. Стандартно езиковата ваканция се предлага с обучение от 20 уч. часа седмично, но са възможни и по-интензивни варианти или такива с включване на индивидуални часове.

Възможно е също така и добавяне на допълнителни спортни занимания като уроци по гмуркане или платноходство. Максималният брой на курсистите в група е до 15 ученици. Класните стаи са супермодерни с най-съвременно оборудване, гарантиращо ефективно и приятно обучение.

Възрастова граница – 14 – 17 г. Ниво на владеене на езика: Starter +. Минимален престой – една седмица. Период на провеждане:

Пролетен езиков лагер: 06.04.2019 - 28.04.2019
Заминаване: събота
Връщане: събота

m005Пакетът включва:

 • 2 седмици обучение, настаняване, храна и дневна програма
 • Двупосочен трансфер (посрещане и изпращане на летището)
 • Английски език - 20 учебни часа седмично
 • Включени учебни материали
 • Ориентационна разходка
 • Вечер за добре дошли /Welcome party/
 • Ученически партита
 • Спортни занимания
 • Вечерен час – 23:00
 • Целодневни екскурзии
 • Културна програма
 • Плаж /Beach Club/
 • Допълнителни дневни и вечерни занимания
 • Тениска от училище ESE
 • Групов ръководител в училището и на всички допълнителни занимания
 • 24/7 телефонна линия за курсисти
 • Сертификат в края на курса

III. Настаняване
Настаняването е в следните два варианта:

 • настаняване в семейство
 • настаняване в затворен хотелски комплекс на училището

m0061.Семействата, с които работи училище ESE, обикновено са в рамките на пешеходно разстояние от централната сграда на училището или за в близост до точка за извозване, където минава организиран от училището транспорт.

Настаняването е в стаи с до 3 легла, на ученици от еднакъв пол и приблизително еднаква възраст.

Храненето е от типа храна, която стандартно се готви в семейството. Закуската стандартно включва хляб, шунка, сирене, масло, мармалад, сокове, зърнени храни, чай, мляко и минерална вода. Пакетираният обяд е с багета, чабата или питка с разнообразен пълнеж, минерална вода и пресен плод. Вечерята е топло готвено ястие и десерт.

m0072. Хотелският комплекс Salini Resort 4* се намира само на 15 мин. с автобус от централната сграда на European School of English, Malta. Комплексът е разположен на полегат склон, с изглед към живописния залив Salina в северната част на Малта, близо до популярната туристическа дестинация St. Paul’s Bay /градчето “Залива на Св. Павел”/.

Хотелският комплекс е изцяло обновен през 2015 г. и разполага с разнообразни спортни съоръжения, включително вътрешен и външен басейн, фитнес, сауна, тенис корт, футболно и баскетболно игрище и др. Осигурен е и безплатен WiFi достъп в общите части.
Можете да разгледате сайта на хотелския комплекс от тук: http://saliniresort.com/

 

Стаи
Стаите в Salini Resort са просторни, модерно оборудвани и комфортни. Настаняването е за 3 или 4 курсисти в стая. Стаите са климатизирани, с балкон с изглед към морето или към вътрешността на острова и със собствен санитарен възел. Всяка стая е оборудвана с телевизор и радио.

m009 

Хранене
Храненето е организирано в ресторант на хотелския комплекс на база пълен пансион, като понякога за обяд се предлага пакетирана храна. Закуската стандартно включва хляб, шунка, сирене, масло, мармалад, сокове, зърнени храни, чай, мляко и минерална вода.
Пакетираният обяд е с багета, чабата или питка с разнообразен пълнеж, минерална вода и пресен плод. Топлият обяд включва пици, паста. Вечерята е с тристепенен бюфет, предлагащ избор между няколко варианта за предястие, основно ястие и десерт. Включена е и минерална вода.

m010

Спорт
Училище ESE e осигурило разнообразни възможности за спорт и прекарване на свободното време. Основно се залага на организирани занимания в часовете свободни от обучение или екскурзии, като са включени разнообразни дейности.

Хотелският комплекс също предлага добри условия за спорт със собствения си плувен басейн, фитнес, тенис корт, футбол, волейбол, баскетбол и др.

Транспорт
Осигурен е транспорт до и от училището или до/от други места за провеждане на допълнителни занимания.

IV. ЦЕНА:
Пакетът включва:

 • обучение по английски /20 уч.ч. седмично - от понеделник до петък/;
 • двупосочен трансфер от и до летището;
 • учебници и учебни материали;
 • настаняване в обща стая (4 легла) в затворен хотелски комплекс;
 • сертификат в края на курса,
 • ESE Welcome pack;
 • 24-часов надзор;
 • всекидневен транспорт до и от организираните мероприятия;
 • групов ръководител от ESE;
 • тениска от ESE;
 • програма от допълнителни занимания и спорт;
 • вечер за добре дошли;
 • безплатен Wi-Fi в мястото на настаняване;
 • програма от допълнителни занимания. 

Цена за пролетен езиков лагер /06.04.2019 – 28.04.2019/:
Цена при настаняване в семейство, 1 седмица - 515 евро

Цена за пролетен езиков лагер /06.04.2019 – 28.04.2019/:
Цена при настаняване в хотел Salini Resort, 1 седмица - 670 евро

Цената не включва транспорт до и от остров Малта, медицинска застраховка и джобни.

V. Пътуване
Пътуването от България е с директен полет на Wizz Air София – Малта. Цената на полета варира в зависимост от сезона/натовареността, но стандартно е около 180-230 евро за двупосочен полет. Цената на полета не е включена в посочените цени.
Дните на полети от/до Малта са четвъртък и събота. Най-удобни са полетите събота-събота.

VII. Записвания и плащане

Записванията са индивидуални, т.е. вие можете да избирате начална дата. В посочените цени не са включени самолетните билети и медицинската застраховка.

Минимум 3 седмици по-рано се попълва регистрационен формуляр, подписва се договор с езикова школа “Акцент” и се внася депозит от 500 лева. След получаване на писмо потвърждение от училището се превежда цялата такса за курса по сметката на училището в Малта /не по-късно от 20 дни преди началната дата/, а депозитът се възстановява по сметката на клиента. Плащането на цялата сума за курса се извършва директно по банковата сметка на училището в Малта.

Езикова школа АКЦЕНТ работи на официалните цени на училищата, които представлява, без допълнителна надценка/комисионна за клиентите си. Всички плащания за курсове и/или настаняване се извършват директно по сметките на училището, в което заминавате.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.