Актуални промоции

Ранно записване за курс по немски в Австрия с отстъпка от 50 евро!

Сезонът на отстъпките започна! До 28 февруари можете да ползвате 50 евро отстъпка от всички курсове за възрастни (16 +) или Ваканционни курсове 16 - 19 год. ! Отстъпката в нашите партньори във Виена - Actilingua Language Academy важи при резервация на курс от две или повече седмици, включващ настаняване към училището. Курсовете могат да бъдат с начални дати между 1 юли 2019 и 24 август 2019.
Actilingua realegitim2

Освен за курсове по немски език във Виена, скоро очакваме поредица от промоционални цени и за езикови обучения в Германия, Англия, Малта, Франция, Испания и Италия. Възползвайте се от отстъпките за ранно записване и си резервирайте незабравима лятна езикова ваканция или летен езиков лагер за ученици. 

Независимо дали желаете да учите немски, английски, френски, италианаски или испански език, ние в Езикова школа АКЦЕНТ можем да предложим подбрани училища в Европа с доказано качество и разумни цени. Доверете се на опита и дългосрочните партньорски отношения с най-добрите езикови училища в Европа.

Очаквайте обявяването на информационните ни дни за езиково обучение в чужбина, където ще представим подробна информация за училищата, страните, курсовете, и всички важни подробности при избирането на езикова ваканция в желаната от вас дестинация.

За допълнителна информация и записвания можете да ни потърсите на тел. 02 983 42 28 или 0888 59 16 05, както и на  e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Езикова школа АКЦЕНТ

www.accentschool.net

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.