Актуални промоции

Уникални промоции за летни езикови лагери и ваканции - до 400 евро!

Искате да учите език в чужбина ? Или желаете да изпратите ученик на незабравим летен езиков лагер в Европа: Италия, Испания, Германия, Малта, Англия, Франция, или пък дори страни като САЩ, Канада и Мексико ??
промоционални цени за езикови курсове и ваканции в чужбина

Сега можете да се възползвате от огромните отстъпки в размер до 400 евро в един от нашите партнори - Sprachcaffe. Широката мрежа от училища в целия свят, с които разполагат предоставя почти неограничени възможности за практикуване или научаване на голяма част от най-популярните езици. От цяла Европа, до Китай, САЩ и Канада - Sprachcaffe обучава млади хора, работещи професионалисти, учители по езици и деца.
pool malta

Лятната промоция на училищата на Sprachcaffe e официално обявена на сайта им и можете лесно да изчислите отстъпката, която ще получите. Разбира се, максималния размер от 400 евро може да бъде достигнат само при дългосрочно обучение от 16 седмици, но и кратките курсове от 3 - 4 седмици, както и средносрочните от 6-8 седмици са подходящи и ще доведат до значително сваляне на редовната цена.

Ако ли пък Sprachcaffe  не може да предложи най-желаната от вас дестинация, Езикова школа АКЦЕНТ с удоволствие ще открие подходящото за вас училище, град, страна в широката си мрежа от реномирани парньорски училища и страни.

malta entrance girls sign
Вече над 12 години работим с множество езикови училища в страни като Англия ( Оксфорд, Кеймбрид, Лондон, Йорк), Германия ( Берлин, Мюнхен, Франкфурт, Алпите), Франция (Париж, Монпелие, Ница, Антиб), Испания (Мадрид, Аликанте, Валенсия, Барселона и Малага), Млата (Сейнт Джулиънс и Сейнт Полс Бей), Австрия (Виена), Италия (Рим, Флоренция и Орбетело), САЩ (Ню Йорк и Маями) и със сигурност можем да подберем най-добрия вариант за вашите желания и потребности.

Попитайте ни за езикова ваканция, летен езиков лагер или езиков курс в чужбина и ние ще ви осигурим най-доброто предложение.

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.