Новини

ДАРЕТЕ КНИГА ЗА БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ

     Здравейте приятели, партньори, клиенти и колеги. Тази статия е различна, защото с нея ще се опитаме да помогнем на едно българско училище. Да помогнем то да си създаде библиотеката отново. Затова за нас е удоволствие да организираме тази кампания.

     Чудесно е, че в България се чете все повече, че много млади хора, ученици и деца дори се обръщат към книгите и че намират в тях удоволствие, забавление, интересна информация и ценни съвети.

127 училище, София

Точно затова искаме да помогнем на едно училище да възстанови своята библиотека. Това е 127 СУ “Иван Николаевич Денкоглу” – едно от големите училища в столицата, което мина през труден период, и сега, надяваме се, вече е на нов път. Изминалите няколко години не бяха лесни за това училище – нито за учениците там, нито за учителите, работещи с тях. Точно през тях то изгуби и библиотеката си, която беше унищожена, а голяма част от книгите в нея безвъзвратно повредени. 

 Тази година 127 СУ навършва 180 години от създаването си, което автоматично го прави най-старото запазено училище в София. Отскоро то има и нов, енергичен директор – г-н Александър Лазаров, желаещ да възстанови славата на училището, да надгради създаденото до момента и да създаде възможно най-добрите условия за обучение на учениците там, както и за работа на преподавателите. Сега 127 СУ е модерно българско училище, с високо ниво на преподаване, добър екип и успешно развива силни езикови паралелки - английски, немски и испански език.  дарете книга за училищната библиотекаПромяната в това училище е започнала и ние искаме да я подкрепим. Надяваме се и Вие да подкрепите идеите, желанието и ентусиазма в този момент. Да подкрепите желанието ни да помогнем на близо 900 деца.

Училището има нужда от нова библиотека – всякаква учебна литература за ученици от I до XII клас: учебници, учебни помагала, сборници, атласи, енциклопедии, езикова литература по английски, немски, испански, френски, граматики и всичко, което смятате че би било полезно за една ученическа библиотека, е добре дошло.  Учениците ще му се зарадват и с удоволствие ще четат книги от вашето дарение, а ние, от езикова школа АКЦЕНТ ще създадем специална страница в сайта ни, където ще публикуваме имената на всички дарители (които пожелаят) с официално БЛАГОДАРЯ от нас и от училището.

Моля, изпращайте книгите, които сте преценили че ще бъдат полезни за обновяването на училищната библиотека на адрес:

127 СУ “Иван Денкоглу”
ул. “Парчевич” 43
София 1000

където те ще бъдат приети от г-жа Веселина Хаджидимитрова, поела грижата за възстановяването на библиотеката на училището. Всички те ще бъдат прегледани, класирани и подготвени за използване от учениците.
Надяваме се, на 24 май, празника на българската писменост, библиотеката на 127 СУ да може отново да отвори врати и да приеме своите приятели. дарете лаптоп или компютър за училищна библиотекаСъщо така, ще бъде чудесно, ако можете да изпратите и някой използван, но работещ лаптоп, таблет или компютърна конфигурация, която да бъде поставена в библиотеката и да даде възможност за използване на интернет и различни онлайн ресурси от всички, които желаят да достигнат до богатството и широтата на електронните книги. Всъщност може да изпратите и нова машина, ако имате възможност за това.

Модерната библиотека и достъпът до онлайн ресурси за учениците са част от целите на училището и по този начин то се надява допълнително да насърчи всички свои ученици в позването на хартиени или електронни книги, да засили интереса им към четенето и да помогне за повишаване на тяхната обща култура по един лесен и приятен начин, изпитан и доказан във времето, но сега с нови средства. Това че живеем в 21 век е предимство, даващо множество допълнителни възможности, и в никакъв случай не е ограничаващо условие. Нека да помогнем на учениците от 127 СУ да получат достъп до тези предимства.

А на нас, екипа на Езикова школа АКЦЕНТ, изпратете вашите имена, в кратък е-mail със заглавие КНИГА, на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или пък във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/accentschool, за да можем да Ви включим в официалната ни благодарствена страница за дарителите.  моля помогнете за създаването на модерна училищна библиотекаМожете да потърсите представител на 127 СУ “Иван Николаевич Денкоглу” на телефон: 02 987 0659 или на сайта им: http://127sou.com/.

За допълнителни въпроси, моля свържете се с екипа на Езикова Школа АКЦЕНТ на телефон 02 983 42 28 или 0888 59 16 05, на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или на сайта ни: www.accentschool.net

Очаквайте публикация и на фейсбук страницата на Езикова школа АКЦЕНТ, която ще можете да харесате и да споделите на вашите страници или на страници на приятели, и по този начин да разширим кръга на хората, даряващи книги за българските ученици и за българските училища.

Може също така да ни изпратите и предложение, кое да бъде следващото училище в нашия проект "Дари КНИГА" !

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.