Испански в Аликанте

Летен езиков лагер в красив испански град, разположен в крайбрежен топъл град – за ученици от 12 до 17 години. Курсовете по испански език се провеждат сутрин, а следобедите е организирана културна програма заедно с испански тийнейджъри. Лагерът е през летните ваканционни месеци. Настаняване в семейства. Цена от 600 евро.

Лагерите, организирани от Academia Contacto Испания са известни с качеството на обучението, културната програма, приветливия персонал и красивите испански градове. Летните езикови лагери в Аликанте са уникални с това, че комбинират обучението по испански език със следобедни занимания, в които се включват и деца от Испания. Възрастовата група е за ученици от 12 до 17 години, а периодът на провеждане – от 24 юни до 26 август 2018. Курсовете по испански език са с хорариум от 20 учебни часа на седмица, преподават се всички нива, а групите са с големина до 12 деца. Настаняването е на база пълен пансион в двойна стая в испански семейства в близост до училището. Организирани са трансфери от и до летището. След часовете има организирани занимания с испански тийнейджъри, плажни игри, водни спортове, екскурзии в града, уроци по танци, разглеждане на замъците и др.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.