Френски в Париж

Летен езиков лагер за ученици в Париж, на възраст от 12 до 17 години, провеждан през юли и август. Лагерът включва курс по френски език, настаняване в общежитие от затворен тип, храна на база пълен пансион, богата културна програма, спорт и забавления. Цена от 850 евро на седмица.

Този летен лагер се организира от едно от най-добрите езикови училища във Франция – Accord Paris. Лагерът във френската столица включва обучение по френски език - 15 часа на седмица, в групи до 15 ученици. Подходящ е за деца между 12 и 17 години. Настаняването е в добре организирано общежитие в представителна сграда (затворен комплекс) в южен Париж на база пълен пансион. Стаите са с по 4 легла. Учебната програма е подходящо допълнена с извънкласни дейности, културни и спортни занимания, 3 половин-дневни екскурзии на седмица. Лагерът разполага с 24–часова охрана, учители и групови ръководители на всички мероприятия. Има възможност за посрещане и изпращане летището, както и за допълнителни екскурзии извън столицата на Франция.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.