Немски във Виена

Летни езикови лагери за ученици, провеждани в едно от най-реномираните езикови училища във Виена. Училище Actilingua предлага лагери с обучение по немски език за ученици между 12-17 години, и 16-19 г. през юли. Настаняването е в пансион с включена храна, културна програма и спорт. Цена от 595 евро на седмица. Цените варират в зависимост от възрастовата група, варианта за настаняване, избрания лагер и седмичния хорариум. 

Училище Actilingua се намира в централната част на Виена. Летните езикови лагери на училището се провеждат през месец юли и включват обучени по немски с хорариум 20/35 или 30/35 часа на седмица. Преподават се всички нива, както и подготовка за явяване на сертификатни изпити. Настаняването е на база пълен пансион в общежитие в кампуса. Стаите са за 3–6 деца с 24-часов надзор от персонал на училището. Сред спортните съоръжения има футболно игрище, тенис корт и игрище за плажен волейбол. Курсовете са допълнени от организирани мероприятия след часовете за обучение по немски – плуване, тенис на маса, футбол, музика, разнообразни ателиета и много екскурзии.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.