Немски и ВОДНИ СПОРТОВЕ в Германия

Берлин – ВОДНИ СПОРТОВЕ е летен езиков лагер в красива природна среда в близост до столицата на Германия. Лагерът предлага прекрасни условия за комбинирането на езиково обучение по немски с богата спортна програма с фокус върху водните спортове. Настаняване на пълен пансион, трансфер от/до летището, подходящ за ученици от 12 до 17 години. Цена от 1080 евро на седмица.

Немски и водни спортове се провежда на брега на красиво езеро - Lake Wolzig, на 30 км южно от Берлин. Разполага с 10 класни стаи, в които се провежда обучението по немски език. Хорариумът е 20 уч. часа на седмица, а нивата са elementary, intermediate, advanced. Групите са с големина до 12 човека и учебните занимания се провеждат сутрин.
Спортният център има кампус с няколко малки къщи, в които са настанени учениците. Стаите са с 2-3 лега, баня и тоалетна. Настаняването е на база пълен пансион. Следобедите са предвидени за спорт, културна програма, екскурзии и разнообразни забавления и организирани мероприятия.
В кампуса има игрище за плажен волейбол, игрище за футбол, фитнес, велосипеди, плаж, лодки, канута, каяци, сърфове. Предвидени са 2 спортни занимания дневно – сърф, кану, плуване, катамаран, бадминтон, волейбол, катерене. Вечерната програма включва барбекю, дискотеки, киновечер, вечер край лагерен огън. Организирани са и 2 екскурзии седмично до Берлин. Лагерът има 24-часов надзор и охрана. Училище GLS – Берлин организира двупосочен трансфер на учениците от и до летище около Берлин, автогара или жп гара в града.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.