Немски в Берлин

Летен езиков лагер в столицата на Германия. Провежда се през летните месеци и е предвиден за възрастова група 8 – 18 год. Включва 15 или 20 часа обучение по немски език, настаняване, храна, културна програма, посрещане и изпращане на летището. Цена от 880 евро на седмица. Цените варират в зависомост от възрастовата група, варианта за настаняване и избрания лагер.

Училище GLS Berlin е едно училищата с най-висока степен на организация, всичко е планирано и доведено до съвършенство, обученията са перфектни, ефективни и приятни, настаняването е комфортно, храната е правилно подбрана и разнообразна, а културната програма е чудесно допълнение към учебния процес и позволява практикуване на наученото през деня. Летните езикови лагери на училище GLS в Берлин се провеждат от юни до август, за ученици между 8 и 17 години, с ниво над начално. Включват 15 или 20 часов курс на седмица, настаняване на база пълен пансион в общежития, трансфер от и до летището или жп/автогара, всекидневни извънкласни занимания, дискотеки, екскурзии, групов ръководител. Включени са и разнообразни спортни дейности – бадмингтон, волейбол, футбол, тенис, велосипеди и др.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.