Английски в Кеймбридж

Летен езиков лагер в един от най-реномираните университетски райони в Англия. Лагерът се предлага в 3 възрастови групи 9-13 г., 13–17 г. и 16-19 г. Стандартно включва 20 часа обучение на седмица, културна програма, настаняване на база пълен пансион, спортни занимания и екскурзии. В цената е включено посрещане и изпращане от/до летище. Цена от 1082 паунда на седмица. Цените варират в зависимост от възрастовата група и избрания вариант за настаняване.

Летният езиков лагер на училище Studio Cambridge се провежда през юли и е подходящ за ученици с ниво на владеене на езика над начално. Разделени са в 3 възрастови групи 9-13 г., 13-17 г. и 16-19 г. Обучението е с хорариум от 20 уч. часа на седмица, провеждано в кампуса на лагера. Настаняването е в помещенията на известен частен пансионат и училище за британски и международни ученици в King’s Ely, Cambridgeshire. Летният езиков лагер предлага всичко необходимо за едно приятно и полезно прекарване – високо ниво на обучение по английски език, културна програма, възможности за спорт и забавления, пълен пансион и разнообразна храна, високо ниво на сигурност, международна компания. Пансионът разполага с отделни сгради за настанявне на момчета и момичета, стаите са с 2 или 3 легла. Санитарните помещения са общи за етажа. Училището има 15 класни стаи, зала за игри и социални събирания, спортна зала и вътрешен физкултурен салон, отопляем външен плувен басейн, тенис кортове, външни игрища и спортни площадки, зала за изкуства и занаяти.
Осигурено е пълно обслужване на децата – от посрещането на летището и трансфер до училището, до сертификата за завършен курс и изпращане отново на летището.

   

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.