Английски в Оксфорд

Летни езикови лагери на училище OHC в пансион на английски средни училища в Оксфорд, Англия. Период на провеждане – 8 юли –12 август 2018 г. Възрастови групи – 11-17 год. Обучение по английски език, настаняване, храна на база пълен пансион, културна програма, спорт. Цена -1075 GBP на седмица.

Ученическите езикови лагери на училище Oxford House College се провеждат стандартно през летните месеци в университетския град Оксфорд. Обучението е в 20-часови седмични курсове Настаняването е организирано в кампусите на английски частни пансиони и училища. Големината на групите е до 12 ученици. Осигурен е 24-часов надзор, храна на база пълен пансион, спане в стаи с 2-4 легла. Има безплатен интернет. Училището комбинира учебните занятия с богата културна и занимателна програма, включваща следобедни и вечерни дейности, извънкласни занимания, екскурзии, игри, състезания и др. Спортният комплекс включва тенис корт, игрище за волейбол, игрище за баскетбол и футбол. Организирано е посрещане и изпращане на летище до Лондон.

 

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webiste: www.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.